Veckobrev v. 20

Hej!

Veckans höjdare denna vecka är Isak, Linnea, Msli och Theodor 🌟🦒🍀.

Den här veckan så fokus har legat på att söka information om ett europeiskt land och förbereda inför presentationen som kommer att genomföras under tisdag nästa vecka. Vi har även läst om några av Europas olika delar. De får mer än gärna öva hemma tillsammans med er, ju mer förbered man är desto bättre blir presentationen. 🌟 I teams så får eleverna rösta på hur de vill redovisa, alltså om de vill göra det inför helklass, liten grupp eller endast för mig. För mig är det viktigt att alla känner sig bekväma och jag kommer aldrig tvinga någon att stå framför hela klassen.

Nu har vi endast ett kapitel kvar i vårt läromedel whats up, detta tar vi oss an på tisdag. I går som ni fick se i unikum så fick eleverna göra stafettskrivning. Det är ett roligt sätt att involvera alla i skrivprocessen och även se var elevernas fantasi tar dem.

Jag har fått några rapporter från Samuel under dagen och eleverna verkar ha det bra på naturskolan. Bilder och en del videos kommer att läggas upp i unikum på måndag! 📷

Det är en kort vecka nästa vecka, vi är lediga torsdag och fredag. Det blir därför ingen grej of the week nästa vecka utan den sista grejen tar vi veckan efter. Denna veckas grej var författaren till Frankenstein, Mary Wollstonecraft Shelly.

Preliminärt schema för avslutningsveckan:

Måndag 6/6 lediga då det är Sveriges nationaldag.

Tisdag 7/6 8.10-14.00 Min sista arbetsdag, städning av lådor och insamling av iPads + laddare. Viktigt att ha med sig en väska eller påse denna dag så material kan tas med hem.

Onsdag 8/6 8.10-14.00 Samuel och Mattias bestämmer agendan för dagen.

Torsdag 9/6 8.10-14.00 Samuel och Mattias är med klassen, tårtbak samt några elever kommer att servera under åk 9 avslutningslunch. Mer info kring tårtbaket kommer nästa vecka.

Fredag 10/6 8.30 samling i klassrummet, gemensam skolavslutning i idrottshallen 9.00-9.45.

Trevlig helg!
/ Malin 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *