Veckobrev v.50

Vilken vecka vi har haft! Stort bortfall av elever och personal men vi tog oss igenom det, hejja oss! Det har varit så härligt att vara tillbaka på jobbet och få vara med era fantastiska barn. Vi har haft riktigt underbara dagar med julen som tema. 🎅🏻🎄🎁

Veckans höjdare denna vecka är Diya, Wilhelm, Msli och Javeria 🦒🍀🌟.

Under veckan så har eleverna fått lära sig en lek för att träna multiplikationstabeller (1,2,3, PIP) och det är en lek som de gärna vill göra. Jag tänker att det blir en perfekt pausövning att köra under våra långa pass. De har också fått öva på att följa instruktioner på engelska och samtidigt rita en julig bild.

I onsdags pratade vi en hel lektion om regnskogen då det togs upp i vår digitala julkalender och vi fastnade helt enkelt i det, riktigt kul och spännande diskussioner! Eleverna har också fått skriva klart den magiska dörren under veckan och de som inte är klara får självklart skriva färdigt hemma. Efter lovet så är tanken att de ska få göra en egen ljudbok av sin berättelse.

På måndag är det som sagt mentorsdag och eleverna kommer att umgås med mig hela dagen. Vi håller tummarna för att Maja har blivit frisk så hon också kan vara med. De kommer att få pyssla lite, leka lite lekar och så. Till julpysslet så behövs tomma toarullar/hushållsrullar och jag skulle ha påmint om det i förra veckobrevet men det glömdes bort hemma i sjukstugan. De elever som har tomma toarullar/hushållsrullar får mer än gärna ta med sig det på måndag, jag har också ett gäng hemma som jag tar med! Det är inget studiestöd på måndag utan alla elever slutar 13.25.

Julavslutningen är på tisdag 8.10-10.00 och vårt arbetslag kommer att bjuda eleverna på en julig frukost. Så eleverna behöver inte ha ätit särskilt mycket hemma utan de kommer få frukost här på skolan. Vi kommer bland annat baka eget vörtbröd och koka egen risgrynsgröt, så mysigt! 🥰

Avslutningsvis så vill jag tacka er för det fantastiska samarbetet under veckan och att ni föräldrar har haft förståelse för de olika schemaändringarna som har behövts göra, tusen tack!

Jag hoppas att ni får en riktigt mysig tredje advent, 7 dagar kvar till julafton!🧑🏻‍🎄🎅🏻🎄🎁

/ Malin 🌸

2 svar på ”Veckobrev v.50

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *