Veckobrev v. 22-23

Hej!

Med jubel i klassrummet avslutade vi fredagen och veckan. Det efter att ha fått veta att vi kom på 16:e plats i Schackfyran. Det var 168 lag som hade kvalificerat sig att få delta i finalen och en 16:e plats är väl värt att känna sig stolt och glad över! Hela klassen har varit med, alla har kämpat och gjort sitt bästa och på vägen har ni alla stöttat, peppat och uppmuntrat varandra på ett strålande sätt! Stort grattis till hela klassen!🌟❤️👏

I veckan har vi avslutat mycket av det pågående arbetet och vi har haft prov i biologi, ni som var hemma i veckan får göra provet i nästa vecka.

Vi har ett kapitel kvar i Mio, min Mio. Det kommer vi att läsa i veckan som kommer.

Barnen kommer också att få utvärdera sina mål i IUP’n som de satte vid utvecklingssamtalet i början av terminen.

Nästa vecka, v. 23:

Den sista veckan kommer att se lite annorlunda ut eftersom det är schemabrytande dagar på onsdag och torsdag. Det är ingen idrott, musik eller engelska dessa dagar eftersom de lärarna kommer att vara tillsammans med sina mentorsklasser.

Här kommer en hälsning från Cecilia I som har engelska i klassen:

”Hej bästa föräldrar!
I nästa vecka kommer vi avsluta engelskan med en liten utflykt. Eleverna kommer att få ta med sig en frukt och en flaska med vatten. Jag vill passa på att tacka för detta läsår men också för den underbara tid jag har fått på Steningehöjdens skola och den ära att lära känna just era barn i årskurs 4.😀 Som ni säkert har hört så kommer jag att sluta då jag har fått möjligheten att ta mig an nya utmaningar och vissa av er kommer att träffa mig efter sommaren på IES.😀 Tack för denna tid. ❤️
Ha nu en superfin helg och ett underbart sommarlov.
Varmaste kramar Cecilia”

På fredag är det skolavslutning.🌸🌿☀️

Må 7/6: 8:30-13:50

Ti 8/6: 8:10-14:00 Slöjd. Engelska – Ta med en frukt och en flaska med vatten.

On 9/6: 8:10-14:00 Alla laddare och Ipads ska lämnas in.

To 10/6: 8:10-14:00 Vi städar i klassrummet. Ta med skolväskan eller en påse att bära hem räknehäfte, papper eller annat inför sommaren.

Fr 11/6: 🌾🌸Skolavslutning kl 8:30-9:30.🌿🌸 Precis som förra året kommer skolavslutningen att vara endast för barnen. Vi hoppas att nästa sommaravslutning ska kunna vara som vanligt!

Jag hoppas att ni alla får njuta av en underbart strålande solskenshelg!☀️💕🌸

/Cecilia🍀

1 svar på ”Veckobrev v. 22-23

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *