🌸Glad sommar!🌸

Först vill jag tacka alla er barn och föräldrar för ett fint och lärorikt läsår tillsammans! Tack också för alla vackra blommor, presenter och sommarhälsningar på skolavslutningen!❤️🤗

Känn efter, pirrar det lite speciellt i kroppen just nu? Ett pirr som är lite svårt att beskriva men som känns roligt, spännande och härligt. Ni kanske har haft samma känsla förut någon gång. Vet ni, jag tror att det är ”sommarlovspirr”. Det är den där speciella känslan när sommarlovet just ska börja och man tänker på alla roliga saker som man vill hitta på. För visst har ni en massa idéer om vad ni vill göra? Det tror jag att ni har!

Jag har haft ett jätteroligt läsår tillsammans med er alla! Vi har hunnit med många olika saker och jag har fått se er utvecklas och bli duktiga på många olika saker. Några saker som jag tänker på är förstås Balansera och väga-, arbetet, arbetet om universum och forntidsarbetet.

I matte har vi bland annat arbetat med och ni har blivit säkrare på de fyra räknesätten och olika sätt att tänka när man räknar. I svenska har ni blivit duktigare på att skriva och att läsa.

Att spela schack har varit roligt och ni har lärt er att tänka i flera led och att göra smarta drag. Ni gjorde också en fin första schackturnering och nästa år kommer vi att fortsätta att spela schack. 😃

Vilket tårtbak ni hade på avslutningsdagen! Här kan man prata om samarbete på hög nivå! Så härligt att se!🌟

Nu när ni får ett långt sommarlov hoppas jag att ni kan cykla, bada, springa, leka och vara ute och göra alla roliga saker som ni längtar efter. Jag hoppas förstås också att ni fortsätter att läsa när ni har sommarlov. Det är viktigt för att ni ska känna att ni är minst lika bra, kanske ännu bättre, när vi träffas igen efter sommarlovet. Läs något ni tycker om och ha en skön stund! Jag hoppas att ni alla är med i Sommarlovsläsningen!📚🌟

Kom ihåg att fylla i protokollet varje gång ni har läst. Gå in på Sommarlovsläsning 2019 för att läsa mer om hur det får till. För att lämna ett boktips eller få boktips kan ni gå in på Boktips sommaren 2019 . 📚

När vi träffas igen efter ett långt sommarlov hoppas jag att ”sommarlovspirret” har bytts ut mot härligt ”skolpirr” i kroppen. Jag vet att jag kommer att längta efter att få träffa er alla igen!🤗💞

Skolan börjar igen måndagen den 19/8 kl.10:00. Vi startar som vanligt tillsammans med hela skolan på skolgården för att sedan fortsätta i klassrummet. Temat för läsåret är #framtidenbörjarmedmig.

Nu önskar jag alla er barn och föräldrar ett jätteskönt och härligt sommarlov!🌸☀️🤗🌻

Sommarkramar till er alla!❤️

Cecilia

P.S. Anteckna redan nu att det kommer att vara föräldramöte för årskurs F-3 tisdagen den 3/9 kl. 18:00-19:30.  D.S.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *