Teddy på äventyr

2019-01-24

Hej, klasse.

Her er et billede af mig i cockpittet på SAS flyvning SK1419 fra Stockholm til København den 23. januar. Min ven, Luftkaptajn Flemming Busk Jensen, tog mig med, og jeg fik lov til at sidde hos ham hele vejen, og han har også hjulpet mig med at skrive denne mail. Efter landing i København lød det mere spændende at følge med Purseren Elizabeth, så jeg håber, at jeg snart kan skrive hjem og fortælle noget mere …

Det er rigtig spændende at være på sådan en tur, og sikke en udsigt der er i cockpittet på en Airbus320! Måske skulle man blive pilot …?

Nu håber jeg, at I alle har det godt – jeg glæder mig til vi ses igen.

Kærlig Hilsen –

Teddy ❤️

2 svar på ”Teddy på äventyr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *