Teddy på äventyr

2019-01-22

Hej,

Teddy ville följa med en sväng till Finlands huvudstad Helsingfors (eller är det verkligen huvudstaden?) för han tycker finlandssvenska låter så mysigt. Tyvärr var planet lite försenat pga av snö men det var toppen tyckte Teddy som då kunde gå igenom precis varje hylla i godisbutiken på flygplatsen. Teddy verkade lite nervös när planet skulle starta, Teddy har nog inte flugit så mycket förut, eller aldrig. Men när vi kom upp i luften och Teddy fick titta på molnen så tyckte Teddy att det var jätteroligt. Kul och mysigt var det också att sova på hotell, men Teddy var glad att Teddy hade sällskap (och jag med) för det blir lite ensamt annars på hotell.

Teddy är en bra och rolig reskamrat och många blir glada när de får träffa Teddy. Kul att ni skickade ut Teddy på äventyr!

Mvh
Tobias

2 svar på ”Teddy på äventyr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *