Veckobrev v.22-23

Hej på er!

Vilka barn, vilken klass och vilken vecka vi har haft! Det är verkligen roligt att träffa alla era barn i skolan varje dag! De är positiva, glada, omtänksamma, hjälpsamma och ger varandra arbetsro. Vi kommer snabbt till samling och vid byte mellan aktiviteter går det oftast snabbt och smidigt. Toppen!

Veckan inleddes med storsamling i matsalen. Det var starten på Vänliga veckan. Vi vill förstås att alla veckor ska vara vänliga veckor men den här veckan fick alla elever och klasser i uppdrag att vara extra vänliga. Barnen i klassen har verkligen tänkt på att visa omtanke och hänsyn, att hjälpa och uppmuntra varandra. Att kunna berätta om bra saker som man har sett hos andra är viktigt och det gör att vi lyfter varandra. Barnen i klassen har varit duktiga på det! Idag fick blev alla på skolan bjudna på glass av Bobo. Det var en uppmuntran för en trevlig vecka.😊

Giraffdagen i tisdags var rolig och trevlig. Det var roligt att få vara tillsammans med våra faddrar och spela sällskapsspel.

I torsdags släppte vi ut fjärilarna i det fria. Ser ni någon tistelfjäril kanske det är en av dem. Nu får vi hoppas på att få se fler tistelfjärilar runt omkring oss i sommar.

Mycket av veckans arbete har handlat om att avsluta pågående arbeten och knyta ihop säcken. Vi utvärderar mål och sätter nya mål inför hösten.

Nästa vecka:

Onsdag 6/6: Nationaldagen, lovdag, och skolan är stängd.

Torsdag 7/6: Läsuppdrag och uppdrag i matematik ska vara färdigt och med till skolan. Det är de sista uppdragen för läsåret. Matematikuppdraget ser ni i inlägget som publicerades innan det här inlägget.

Fredag 8/6: Öppen scen

Önskar er alla en trevlig helg!🍀😊

/Cecilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *