Veckobrev v 34-35

Hej alla föräldrar!

Nu har vi gått första veckan i skolan. Det har varit en rolig vecka tillsammans med alla elever! Vi har haft stort fokus på att lära känna varandra och hur vi vill ha det tillsammans. Det skapar trygghet och vårt extra fokus på värdegrundsarbetet kommer att fortsätta under en tid framöver. Vi har bland annat pratat och kommit överens om klassen skolknep och arbetat om kamratskap.

Under veckan har vi också haft små lässtunder, arbetat med parskrivande och med matematik på lite olika sätt. Att sjunga och få röra på sig är också viktigt och roligt och  vi lägger in det som små pausaktiviteter emellanåt.

 

 

Nästa vecka:

  • På tisdag hälsar vi er alla varmt välkomna till föräldramöte kl. 18:00-20:00. Vi samlas i matsalen kl.18:00 för att lyssna på en föreläsning som handlar om nätetik. Ungefär kl. 19:00 går vi alla till våra respektive klassrum. Där kommer vi att följa upp med diskussionsfrågor utifrån föreläsningen och informera er om det kommande läsåret.
  • På onsdag är det idrott. Kom ihåg idrottskläder och handduk.

Idrottslärare Helena hälsar att det kommer att vara idrott inomhus nästa vecka. Därefter kommer det att vara uteidrott under hela september månad. Viktigt att alla kommer förberedda med kläder efter väder och har handduk för att duscha efteråt.

  • På torsdag är det skolfotografering för årskurs 1.

Eleverna får gärna ta med sig en frukt att äta på tiorasten.

Vecka 37 är det dags för Elevledda Utvecklingssamtal. Klicka på länken nedan för att se info och tider.

Elevledda utvecklingssamtal på Steningehöjdens skola HT 17

Nedan kommer en inbjudan från Kulturskolan.

Jag önskar er alla en alla en riktigt skön helg! ☀️

Hälsningar

Cecilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *