Glad sommar!🌾

Sommarlov, sĂ€g ordet, lyssna och kĂ€nn efter. Visst lĂ„ter det hĂ€rligt! Det Ă€r ju nĂ„gra dagar sedan sommarlovet startade och jag hoppas att ni nu har eller börjar kĂ€nna en hĂ€rlig sommarlovskĂ€nsla i kroppen.😊☀🌾

TĂ€nk att det redan har gĂ„tt ett helt Ă„r sedan ni började i Ă„rskurs 1. Jag tycker att det har varit roligt att fĂ„ lĂ€ra kĂ€nna er och att fĂ„ komma till skolan och arbeta tillsammans med er varje dag! Jag ser att ni har lĂ€rt er och blivit duktigare pĂ„ mĂ„nga saker. Jag tror och hoppas att ni sjĂ€lva ocksĂ„ kĂ€nner sĂ„! 🌟🍀

Nu nĂ€r ni fĂ„r sommarlov hoppas jag att ni ska fĂ„ njuta och ha det riktigt skönt och hĂ€rligt. Jag hoppas att ni kommer att kunna vara ute och leka, springa, bada, gĂ„ pĂ„ upptĂ€cktsfĂ€rd och hitta pĂ„ en massa roliga saker som ni lĂ€ngtar efter.âšœđŸŠđŸšŽđŸŒđŸ„đŸŒđŸŠđŸ»đŸŽŁđŸŽšđŸ“

Att sitta ner och lĂ€sa böcker som ni tycker om hoppas jag ocksĂ„ att ni kommer att göra.  Ni har alla utvecklat er lĂ€sning under det hĂ€r lĂ€sĂ„ret och för att ni ska kĂ€nna att ni Ă€r lika duktiga pĂ„ att lĂ€sa nĂ€r ni kommer tillbaka till skolan efter sommarlovet Ă€r det viktigt att ni fortsĂ€tter att lĂ€sa. LĂ€s nĂ„got ni tycker om, det viktiga Ă€r att ni lĂ€ser! I skolan har vi ju pratat om hur sommarlovslĂ€sningen kommer att gĂ„ till. GĂ„ in pĂ„ sidan SommarlovslĂ€sning2018 sĂ„ kan ni ocksĂ„ lĂ€sa om utmaningen.📚

TĂ€nk sĂ„ mycket ni har jobbat med under det hĂ€r lĂ€sĂ„ret och tĂ€nk ocksĂ„ sĂ„ mycket som era förĂ€ldrar har hjĂ€lpt er med. Att komma ihĂ„g lĂ€suppdrag och matteuppdrag, att öva pĂ„ uppdragen tillsammans och en massa andra viktiga saker. Jag tycker ocksĂ„ att era förĂ€ldrar har gjort ett toppenbra jobb under Ă„ret och jag vill tacka dem för ett fint samarbete under Ă„ret!🌟

Jag vill ocksĂ„ tacka er alla sĂ„ jĂ€ttemycket för alla fina blommor och presenter som jag fick pĂ„ avslutningen! 😊

Nu hoppas jag att ni alla fĂ„r njuta av en riktigt hĂ€rlig sommar! Sen nĂ€r ni har njutit av ett hĂ€rligt sommarlov hoppas jag att ni, precis som jag, kommer att lĂ€ngta till att börja i skolan igen. För jag vet att jag kommer att lĂ€ngta efter att fĂ„ trĂ€ffa er alla igen. DĂ„ ska vi arbeta med och lĂ€ra oss en massa nya saker – om nyckelpigor till exempel 🐞.

Höstterminen börjar mÄndagen den 20 augusti.

MĂ„nga sommarkramar till er alla!đŸ€—

/Cecilia 🍀🌾

P.S. HÀr Àr bilder pÄ era fantastiska tÄrtor som ni bakade pÄ avslutningsdagen. D.S.

 


Prenumerera pÄ nya blogginlÀgg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *