🍀Tider för utvecklingssamtal🍀

Hej!

Det är dags för vårterminens utvecklingssamtal. I skolan håller vi på och förbereder oss för fullt. Samtalen kommer att ske digitalt.

Innan samtalen, någon gång under nästa vecka v. 4, kommer barnen att få i uppdrag att berätta för er där hemma utifrån utvecklingssamtalsmallen i OneNote. Det kommer att gå till på ungefär samma sätt som vanligt när barnen tidigare har hållt i sina samtal, men hemma istället för i skolan den här gången.

I vecka 5 träffas barn, förälder och jag digitalt i Teams. Vi tittar då tillsammans på målen och stämmer av hur det går. Är tiden under skoltid/fritidstid sitter jag och barnet i skolan och ni föräldrar är med på Teams. Är tiden efter skoltid och barnet hinner gå hem sitter ni tillsammans hemma på möte.

Det digitala mötet kommer att vara ca 20 minuter långt. Inför mötet kommer ni att få ett mail med en inbjudan till teamsmöte. Längre ner i detta inlägg ser ni hur ni gör för att ansluta till mötet.

Här är tiderna för utvecklingssamtalen. Hoppas att tiderna fungerar för er alla. Annars får ni höra av er så försöker vi hitta en annan tid.

/Cecilia🍀

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *