❤️🌟🎄God Jul och tack för den här terminen!🎄🌟❤️

Hej!

Idag blev det en lite annorlunda julavslutning i klassrummet. Klassen och Engin var i klassrummet och jag var med på länk. Jag hade lite känning i halsen när jag vaknade i morse och var tvungen att ta det säkra före det osäkra och stanna hemma. I klassrummet tändes alla fyra ljusen i adventsljusstaken. Emma och Lova hade med sig god överraskningsfika i små söta förpackningar. Tack så mycket! ❤️ Även skolan bjöd på fika. Under fikastunden lyssnade barnen på en julsaga som jag läste.

Barnen önskade tidigare i veckan ett jullovsbingo att göra under jullovet så det gick vi igenom. Ni hittar det i inlägg i Teams. Där står också hur man gör för att öppna Keynotefilen där jullovsbingot ligger.

Därefter önskade jag och barnen God Jul till varandra. Engin och barnen fortsatte avslutningen med en Kahoot med jultema.

Tillsammans ordnade vi en fin avslutning på lite annorlunda sätt! Tack Engin och hela klassen!🌟❤️🍀🌟

Igår började vi få julstämning inför dagens julavslutning. Till lunch serverades det julbord och på eftermiddagen julpysslade vi och lyssnade på julmusik. Det blev bland annat smällkarameller och julkort av olika slag.

Ni alla, hela klassen, har arbetat otroligt fint hela höstterminen. Det är så roligt att komma till skolan och träffa er varje dag och att få se er utvecklas! Vi har hunnit med mycket under terminen och vi har haft bra fokus, tempo och samarbete i lärandet. Vi har haft bra samtal och diskussioner tillsammans i klassen. Ni har verkligen utvecklats i att lyssna på varandra, föra fram era tankar och åsikter och att diskutera. Ni ställer ofta intressanta frågor vilket gör att vi kommer vidare i lärandet och utvecklas tillsammans.

Den här sista veckan har vi utvärderat höstterminens arbete. Ni har utvärderat era mål i era IUP och vi har blickat framåt inför vårterminen. Vi har reflekterat över olika arbetssätt under höstterminen och ni har fått önska och ge förslag på hur ni skulle vilja arbeta i kommande arbetesområden. Jag tar med mig era reflektioner och önskemål i planeringen. Heja er alla barn!❤️🌟🍀🌟❤️

Nu får ni ett välförtjänt jullov. Jag hoppas att ni kan njuta av riktigt sköna dagar. Få sova lite längre på morgonen, göra lite vad ni har lust med för stunden. Kanske vara ute och leka, spela spel, läsa en bok, baka en kaka, se en film och många andra saker som ni tycker om. Jag håller tummarna för att det ska bli lite kallare och att det kommer snö som ligger kvar.❄️☃️

När vi har firat jul och nyår hoppas jag att du kommer att längta till skolan igen. Det kommer jag att göra. Då kommer vi att arbeta med nya spännande arbetsområden. Vikingatiden är ett av flera arbetsområden som jag vet att många av er ser fram emot. 🍀😃

Vårterminen börjar tisdagen den 12 januari 2021. Vi läser enligt schema och börjar vanlig tid, kl. 8:10. Terminens första lektion är slöjd.

Vecka 2:

Må 11/1: Studiedag. Skola och fritids är stängda. Ni är lediga.

Ti 12/1: Kl. 8:10-14:00 Slöjd. Engelska.

On 13/1: Kl. 8:10-14:15 Engelska. Simning på idrotten. musik för halva klassen.

To 14/1: Kl. 8:10-14:00 Idrott

Fr 15/1: Kl. 8:10-13:40 Bild. Musik för halvklass.

Redan nu meddelar vi att våra utvecklingssamtal på hela skolan kommer att vara i vecka 5. Vi planerar för att de ska vara på distans pga. rådande pandemi. Mer information kommer efter jullovet.

Tack till er alla, barn och föräldrar, för den här terminen! Tack för ett fint samarbete! Tack för alla fina och goda presenter! ❤️

Nu önskar jag er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!🎄🌟🤶🎅

Julkramar till er alla!❤️
/Cecilia🤶

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *