Veckobrev v. 22-23

Hej!

Vilken rolig dag vi har haft idag! Lekar, fika, rörelse och samarbete utomhus på förmiddagen. På eftermiddagen blev det överraskning med film och popcorn i klassrummet. Hela klassen har arbetat så fint och gjort sitt bästa under hela året och också med alla prov som vi har genomfört så vi firade lite! 🌟🍀❤️

Under veckan har vi i matematik arbetat med det avslutande kapitlet i matteboken, Matte i Tigerland. Här är det mycket textuppgifter och barnen arbetar tillsammans och samarbetar för att lösa uppgifterna. Vi fortsätter i nästa vecka.

I NO har vi arbetat vidare med kroppen och nu har det handlat om våra sinnen. Vi har gjort olika undersökningar om kroppen.

Svenskämnet har kopplas på då vi arbetat med läsförståelse av faktatexter om kroppen och i arbete om olika uttryck om kroppen.

Idrotten nästa vecka ser ut så här:

På fredag ska laddaren med tillbaka till skolan. Om en laddare kommit bort eller gått sönder behöver den ersättas med likvärdig produkt.

Barnen har inte några läxor till nästa vecka. Deras läxmappar fick de lämna kvar i skolan idag. I nästa vecka ska vi samla in alla böcker som tillhör skolbiblioteket så om det finns böcker hemma är det bra om de kan komma tillbaka till skolan på måndag.

Skolavslutningen är onsdagen den 10/5 kl. 8:30-9:30. Vi kommer stt vara i vårt klassrum och tyvärr får inte ni föräldrar vara med i år. Det känns konstigt och annorlunda.Den här dagen brukar vi ju få dela tillsammans. Vi ska förstås göra det bästa av dagen ändå!💕

Nästa vecka, v.23:

🍀Veckans Allamed-uppdrag är Att säga hej till någon som du inte känner.

Ti 2/6: Idrott utomhus. Kom ihåg idrottskläder, skor och handduk.

On 3/6: Idrott utomhus. Kom gärna ombytt till skolan. Kom ihåg ombyte och handduk.

Fr 5/6: Cecilia är ledig. Engin, Mahbube och Linus är i klassen.

Lämna in Ipads och laddare i skolan inför sommarlovet.

🍀Fredagsfinalen är prickig fredag.

 

Jag önskar er alla en skön och avkopplande helg!🌸☀️

/Cecilia🍀

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *