Veckobrev v.21-22

Hej alla barn och föräldrar!

Så var det onsdag, en kort vecka, och redan helg igen.

Barnen har frågat, de har väntat och undrat. Vem kommer att vara vår lärare nästa år? Kommer du att vara vår lärare Cecilia? Kommer Engin att vara med oss? Vi har inte kunnat berätta förrän idag. Idag har barnen fått veta att jag kommer att följa dem upp i årskurs 4 och vara deras lärare även nästa år. Jag är glad att få följa klassen vidare och ser mycket fram emot det! Också Engin kommer att följa med klassen upp på mellanstadiet. Vi tycker båda att det ska bli roligt och spännande och ser fram emot att få fortsätta tillsammans med klassen! ❤️🍀😊

Många av barnen har fått veta hur det har gått för dem på de Nationella proven. De barn som jag ännu inte har hunnit sitta ner tillsammans med kommer att få veta sina resultat i nästa vecka. Då kommer alla barn att få med sig ett kuvert med en sammanställning av resultaten hem. Barnen har arbetat så fint och alla har verkligen gjort sitt bästa.🌟🍀

Så roligt att se hur var och en och samtidigt alla tillsammans i klassen hjälper varandra för att lyckas. Detta är genomgående för hela skoldagen, i genomgångar, parsamtal, samtal i klassen, såväl i det enskilda som i den gemensamma arbetet som vi gör i klassen.🌟💞🌟

I förra veckan arbetade vi i bild med konstverket Stjärnenatt av Vincent van Gogh. Vi tittade på tekniken som han har använt i konstverket och vad man behöver tänka på när man målar så som han gjorde. Barnen är otroligt fokuserade och noggranna vilket syns i resultatet av deras egna konstverk. Det tar lite tid förstås så vi fortsätter någon lektion till med detta innan alla är färdiga.

Idrotten nästa vecka kommer att se ut så här:

Här kan ni se hur leken General och spion går till.

General och spion

Nästa vecka, v.22:

🍀 Veckans Allamed-uppdrag är Att säga hej till någon som du inte känner!

Ti 26/5: Idrott utomhus. Kom ihåg idrottskläder, skor och handduk.

On 27/5: Idrott utomhus. Kom gärna ombytt till skolan. Kom ihåg handduk och ombyte.

Läsuppdrag och matematikuppdrag (multiplikationspapper) ska komma med till skolan.

Fr 29/5: Fredagsfinalen är Prickig fredag.🍀

Trevlig helg helg önskar jag er alla barn och föräldrar!☀️💕🌷

/Cecilia🌸

4 svar på ”Veckobrev v.21-22

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *