Välkomna tillbaka!

Hej på er alla 3:or!🤗🍀💕

Hoppas att ni har haft ett härligt jullov och nu precis som jag längtar efter att träffas igen och starta igång vårterminen!😃

Imorgon, onsdag, startar ni dagen med idrott precis som vanligt på onsdagar. Kom gärna ombytta på morgonen. Kom ihåg handduk och ombyte. Efter idrotten träffas vi i klassrummet. Då välkomnar vi vår nya klasskamrat Harald. Välkommen Harald! 🤗

Imorgon kommer vi också att välkomna Engin som kommer att arbeta hos oss istället för Bob som har flyttat till Kanada. Välkommen Engin!🤗

Imorgon vill jag att ni tar med er en bok som ni har läst under jullovet till skolan. Ni kommer att få visa och berätta för varandra om era böcker. Det blir spännande att få lite boktips!📚

Eftersom vi börjar mitt i veckan, på en onsdag, och ni nu under vårterminen ska ha textilslöjd kommer båda grupperna att få träffa Maria som kommer att vara er slöjdlärare. Båda grupperna kommer att få en stund slöjd i halvklass och under tiden kommer den andra gruppen kommer att vara i klassrummet med mig, Cecilia.

Skoldagen slutar som vanligt kl. 13:50.

Start och sluttider är de samma som förra året.

Må: kl. 8:30-14:15

Ti-Fr: kl.  8:10-13:50

Vi ses imorgon!🤗💕

Välkomna!

/Cecilia🍀

 

4 svar på ”Välkomna tillbaka!

 1. Cecilia jag har inte läst på en bok men jag har läst på en app… hur ska jag göra för biblioteket stängde kl.17.00 så jag och mamma han inte gå dit.. kan jag berätta för klassen utan att ha boken med mig..

  • Hej Christelle!

   Jag ser fram emot att få höra vad du har läst. Vi kan säkert hitta en bild på boken som du kan visa för klassen.

   Ses imorgon!

   Hälsningar Cecilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *