Julhälsning🤶🎄

Hej alla barn och föräldrar!🤗

Jag vill börja med att tacka er alla, barn och föräldrar, för en fin och lärorik termin och ett fint samarbete! Tack också för alla fina presenter och julhälsningar!💞

Idag har vi haft en trevlig och fin julavslutning efter en innehållsrik julavslutningsvecka. Igår julpysslade vi tillsammans med våra faddrar i årskurs 6. Det var en trevlig stund som gav julstämning.🎄✨

Vi har också under veckan börjat att förbereda inför de elevledda utvecklingssamtalen som kommer att vara efter jullovet i januari. Dagarna för utvecklingssamtal kommer för åk 3 att vara må den 20/1 och må den 27/1. Jag återkommer snart med närmare tider här på bloggen men markera gärna datumen i era almanackor redan nu.

Vi har haft en fin termin med bra fokus och mycket lärande. Jag ser att ni barn har lärt er mycket om olika saker i olika ämnen. Ni är nyfikna och intresserade och det är viktigt för att komma vidare i lärandet. Jag ser redan fram emot vårterminen och allt roligt, spännande och lärorikt som vi ska arbeta vidare med då!🔍🍎

Som jag har berättat för er kommer vi när vårterminen börjar att hälsa en ny klasskamrat välkommen till oss. Välkommen Harald! Vi hoppas att du kommer att trivas hos oss!🤗

Jag hoppas att ni alla får ett skönt och avkopplande jullov och att ni kommer att få möjlighet till att hitta på saker som ni tycker om. Jag håller tummarna för att det kommer snö som lyser upp i vintermörkret och som ni kan vara ute och leka i. ❄️☃️Jag hoppas också att ni hittar på mysiga saker inomhus.😊

Härom dagen frågade ni mig om vi kunde ha jullovsläsning. Det tycker jag var ett jättebra förslag! Välj en bok som du läser. När vi träffas efter jullovet kommer ni att få ta med er era böcker till skolan och visa och berätta om dem för oss andra i klassen.

För er som vill klura på gåtor är ett tips att gå in på https://www.jagharläst.se/. Där kommer en ny gåta varje dag under jullovet.

Nu önskar jag er alla barn och föräldrar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Julkramar till er alla! 🤗❤️

/Cecilia🤶

(Vårterminen börjar onsdagen den 8/1 kl. 8:10. Ni kommer att ha idrott första lektionen precis som vanligt.)

 

6 svar på ”Julhälsning🤶🎄

  1. Ett stort TACK Cecilia för din engagemang. Vilka fina ämne och idéer ni tar upp.
    Heja klass 3 ni är bäst..
    Önskar er Alla God jul och ett gott nytt år

  2. God Jul Cecilia och alla treor. Tack för allt fint arbete du lägger ner på och med klassen, ditt engagemang är ovärderligt.
    Hälsningar Jessica, Abbes mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *