Äntligen skolstart!💫

Hej alla 3:or!🤗

Nu är det bara några dagar kvar innan vi äntligen får träffas i skolan igen! Skolan startar på måndag den 19/8 kl. 10:00. Då hälsar vi också tre nya klasskamrater välkomna till vår klass. Jag tycker att det ska bli jätteroligt att få träffa er alla!

Jag hoppas att ni har njutit av en skön och härlig sommar och att ni kunnat hitta på en massa roliga saker både ute och inne. Jag hoppas också att ni alla har hittat något roligt, spännande eller intressant att läsa. Kom ihåg att ta med ert läsprotokoll med antal minuter som ni har läst i sommar. Det kommer vi att använda oss av i skolan under veckan. Det ska bli spännande att se hur långt vårt läshalsband blir i år!

Vi ses på måndag!💕

/Cecilia🍀

2 svar på ”Äntligen skolstart!💫

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *