Skridskoåkning på fredag

Hej och god fortsättning!

Hoppas att ni alla har haft en härlig jul- och nyårshelg! Vi har haft två jättefina dagar med härlig energi och arbetsglädje! Härlig start på en ny termin!🌟🍀

På fredag kommer vi, som ni vet, att åka till ishallen för att åka skridskor. Vi kommer att åka tillsammans med årskurs 3. Vi åker efter lunch och är tillbaka i skolan kl. 14:10, vilket är senare än vanligt på fredagar. Jag hoppas att det ska fungera för er alla!

För att kunna vara på isen och åka skridskor behöver man ha skridskor, hjälm, tjockare handskar/vantar (ej fingervantar), överdragsbyxor och jacka. Att pausa med en fika är trevligt och smakar gott. Ta med något kallt att dricka ( ingen läsk) och något varmt t.ex. varm choklad. En frukt, smörgås, bulle, muffins eller kaka att äta går också bra.

Vi ser fram emot en rolig dag!⛸😀

Ha en fortsatt fin vecka!

/Cecilia🍀

 

 

2 svar på ”Skridskoåkning på fredag

  1. Cecilia det var super roligt att åka skridskor idag först behövde jag andvenda en handkappasak men sen lärde jag mej så att jag inte behövde det och jag,Linnea,Christelle,Christel och Rafaela delade på fika och det gick super bra det skulle också ha varit roligt om du också kunde åka men jag undrar också om du har Hjälm och skridskor men det här var en av dom roligaste dagarna men jag tycker också om att bada.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *