Välkomna till skolan!

Hej allihopa!🤗

Hoppas att ni alla har haft en riktigt rolig, härlig och skön sommar! Jag längtar efter att få träffa er alla! I år kommer vi att vara 25 elever i klassen. Vi hälsar en ny klasskamrat, Christel, varmt välkommen till vår klass!

Vi träffas på skolgården på måndag kl. 10:00 för en gemensam start med hela skolan. Den första dagen är vi tillsammans till kl. 13:00.

Visst minns ni sommarläsutmaningen, eller hur? Jag har sett att flera av er i klassen har varit inne på och registrerat böcker som ni har läst i sommar. Det vore toppen om ni som har läst i sommar men inte har registrerat någon bok ännu går in på sidan  Jag har läst och skriver in vad ni har läst. Då kan jag fylla på med fler böcker som ni har läst här på bloggen. 📚

Kom också att ihåg att ta med ert läsprotokoll till skolan med antalet minuter som ni har läst i sommar. Det kommer vi att använda oss av i skolan under veckan. Det ska bli spännande att se hur långa läshalsband vi tillsammans kan trä i klassen!

Varmt välkomna till ett nytt spännande, roligt och lärorikt år i årskurs 2! 🍀🌟🐞

/Cecilia🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *