Välkomna till skolan!

Hej och välkomna alla elever och föräldrar!

Vilken härlig start på ett nytt och spännande läsår! ☀️

Det var så roligt att träffa alla elever och också många av er föräldrar ute på skolgården! Vi har haft en bra och trevlig första skoldag tillsammans!

Det är mycket nytt när man börjar i skolan efter ett långt sommarlov. Nu i början kommer vi ge oss tid till att lära känna varandra och att arbeta med värdegrunden på lite olika sätt. Idag har vi bland annat startat med att läsa boken Lilla Nollan och dom andra, vilken ger möjlighet till samtal både om hur vi är mot varandra och att vi alla är viktiga och värdefulla, samtidigt som vi kommer in i matematikens värld.

Alla elever har fått med sig ett kuvert hem idag med mycket information. Vi önskar att ni noggrant läser igenom och fyller i de dokument som ska tillbaka till oss så fort som möjligt, senast på fredag. Glöm inte att titta på baksidan av alla dokument så att ni inte missar något viktigt. Lägg tillbaka allt i kuvertet igen och skicka det med ert barn.

På schemat kan ni se att klassen har idrott på onsdagar. Till den första idrottslektionen, nu på onsdag den 23/8, hälsar vår idrottslärare Helena att eleverna inte ska byta om utan ha sina vanliga kläder. Från och med nästa vecka är det viktigt att komma ihåg att packa och ta med idrottskläder och handduk till varje onsdag.

Det är fortfarande varmt och barnen rör på sig ute på rasterna och blir törstiga. De får därför gärna ta med sig en vattenflaska att ha i klassrummet under skoldagen.

Tisdagen den 29 augusti (nästa vecka) mellan kl. 18.00-20.00 är ni alla varmt välkomna på föräldramöte! Jag ser fram emot att träffa er alla och hoppas att så många som möjligt av er kan komma!

Imorgon, tisdag 22/8, kommer jag att vara på utbildning och Gölin kommer att vara vikarie i klassen och ta väl hand om alla elever. Hela klassen kommer också att ha musik tillsammans med musiklärare Joel. På onsdag ser jag mycket fram emot att vara tillbaka i skolan och träffa alla elever igen!

Hälsningar till er alla!🍀

/Cecilia

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *